Acum la RADIO FLACARA RUSALIILOR

Emisiuni

 

 

CARTEA PE UNDE 
carteapeunde

De LUNI pana VINERI de la ora 19:00. Cu reluare a doua zi de la ora 7:30

In weekend de la ora ora 22:20 si in reluare a doua zi de la ora 7.30

     Puteti audia lectura unor carti crestine de maxima importanta. Desigur, nu asa de importante ca Biblia. Poate le doriti in biblioteca personala si nu aveti posibilitatea sa le achizitionati. Contactati-ne si vom incerca sa va ajutam in sensul acesta. Pana una-alta, nu pierdeti insa nici un episoade din lectura lor. Va puteti alege cand sa le ascultati: seara(in prima auditie) sau dimineata(in reluare).

 

 

LECTURI BIBLICE 

lecturibiblice

In fiecare zi, de la ora 8:20

     Radio FLACARA RUSALIILOR propune ascultatorilor un PROGRAM DE CITIRE A BIBLIEI intr-un an. Intai Vechiul Testament, apoi Noul Testament. In fiecare dimineata, dupa ce te-ai trezit, eventual dupa ce ai servit micul dejun, te poti aseza la birou cu Biblia deschisa si sa urmaresti fragmentul divin care se citeste. E mai greu daca esti la serviciu. Seful n-o sa-ti permita o astfel de pauza matinala. Sau poate cine stie? In schimb, daca esti la volan, merge. Cu precizarea ca trebuie sa fii atent la traficul rutier in care esti angajat. Din pacate, emistiunea nu are reluare.

 

 

BIBLIA VORBESTE 

bibliavorbeste         De LUNI pana VINERI de la ora 9:30 in reluare seara de la ora 21:00  

In week-end de la ora 9:00 si in reluare seara de la ora 21:00.


     Este vorba de primul mesaj biblic al zilei, de obicei un studiu biblic. Sau un ciclu de predici pe aceeasi tema. De regula,vorbeste acelasi predicator, pana la epuizarea studiului respectiv.Reluarea mesajului seara,inainte de culcare, arata cat de mult ne ingrijim cu ascultatorii nostri fideli sa nu-l piarda, daca sunt ocupati dimineata. Fara indoiala ,,Biblia vorbeste “ pentru fiecare dintre noi. Si trebuie sa o ascultam.

 

 

 

ITINERAR BIBLIC 

itinerar

De LUNI pana VINERI de la ora 12:30.

      Emisiunea este preluata de la TRANSWORLD RADIO si reprezinta o premiera in Romania. Este primul serial radiofonic care abordeaza toata Biblia sau Sfanta Scriptura, de la Geneza la Apocalipsa. De fapt, este o adaptare dupa foarte cunoscutul serial radiofonic THRU THE BIBLIE de John Vernon McGee, tradus si transmis in peste 100 de limbi. Versiunea in limba romana are 1067 de episoade."Itinerar biblic" nu are reluare si nu se difuzeaza in weekend.

 

 

PICATURI DE INTELEPCIUNE 

picaturi

De LUNI pana VINERI de la ora 14:00

In weekend de la ora 19:30.

     In cadrul acestei emisiuni, am avut serialul "LUMEA IN CARE TRAIM", cu episoade despre probleme ale vietii cotidiene, comentate si interpretate prin prisma invataturilor Bibliei. In prezent, se deruleaza un alt serial intitulat "TANAR PUR SI SIMPLU" – o emisiune realizata de tineri, pentru tineri, despre problemele tinerilor. Se discuta deschis, fara ocolisuri. Recomandam aceasta emisiune in special tinerilor. Veti avea multe de invatat.

 

 

MESAJ BIBLIC 

mesajbiblic

In fiecare zi de la ora 17:00. Reluare a doua zi de la ora 5:00.

    Este vorba de predica de dupa masa. Mesajele sunt diverse, ca si predicatorii, de altfel. Sunt,insa, cativa pastori care predica, de obicei, saptamanal: PETRU LASCAU, LUIGI MITOI, VLADIMIR PUSTAN, LAZAR GOG, NELU BRIE, TEODOR DRONCA, IOSIF TON, FLORIN IANOVICI. Sambata si duminica, emisiunea poarta titlul: "LUMINA DIN CUVANT". Exista si o reluare a fiecarui mesaj, a doua zi, dimineata devreme.

 

 

MARTURII CRESTINE 

businessman-bullhorn2

In fiecare zi, ora 18:20

      Experientele cu Dumnezeu a multor crestini, motiveaza pe alti crestini la o viata spirituala abundenta.Fie ca este vorba de intoarcerea la Dumnezeu, de o vindecare, sau de o izbavire miraculoasa. Toate acestea au menirea sa arate puterea de grija a Domnului pentru Copiii Sai. In cadrul acestei emisiuni, va prezentam zilnic, cate una din sutele de marturii crestine pe care le-am auzit de la crestinii care nu se rusineaza sa-L marturiseasca pe Domnul. Poti fi sit u unul dintre ei.

 

 

COPII, VENITI CU NOI 

copii

De LUNI pana VINERI de la ora 20:00

In weekend de la ora 19:00

     Ne-am gandit si la cei mici. Au si ei dreptul la cateva minute doar pentru ei. Merita sa investim timp si resurse pentru copilasi, inainte de a-i trimite la culcare.Emisiunea contine povestiri,cantece, poezii, invatam si rugaciuni cu copiii si pentru copii. Daca nu-I neglijam cand suntem ocupati cu multele noastre probleme de adulti, ii vom putea chema si la rapire: "Copii,veniti cu noi"…In cer! In week-end, emisiunea se numeste: "CU PARINTII DESPRE COPII".

 

 

UNIVERSUL FAMILIEI
universulfamiliei

De LUNI pana VINERI de la ora 22:30

     Fiecare ins casatorit si-ar dori o familie fericita. Din pacate, in familii exista multe probleme legate de autoritate, de dragoste, de bani, de prieteni, de rudenii, etc. Gasiti solutii la multe din acestea, ascultand emisiunea postului nostrum de radio "UNIVERSUL FAMILIEI". Rand pe rand veti auzi mesajele unor pastori si psihologi crestini, sau pur si simplu veti invata din marturiile propii ale unor vestitori.

 

 

FEMEIA CRESTINA 

femeiacrestina

SAMBATA si DUMINICA de la ora 10:30.

     O emisiune specifica pentru nevoile spirituale ale femeilor. Din pacate, ea se difuzeaza la o ora cand majoritatea femeilor sunt ocupate cu munca in gospodarie (sambata), sau cu inchinarea la Biserica(duminica).

Ar trebui sa ne gandim si la o reluare a acestei emisiuni. Cand ar fi femeia crestina dispusa sa asculte sfaturi pentru ea? Poate ne sugerati dvs.

 

 

ADOLESCENTUL, INCOTRO? 

adolescentii

SAMBATA si DUMINICA de la ora 13:15

     O emisiune de week-end pentru tineri. Se discuta diferite teme specifice acestei perioade din viata. Contine sfaturi utile, demne de luat in seama. Se prezinta si marturiile altora, experientele –pozitive si negative- prin care au trecut alti tineri. Emisiunea contine unele momente socante.

 

 

 

 

 

EMISIUNI INFORMATIVE 

stiri

 

     Avem preocuparea sa ascultatorii nostrii sa fie informati cu privire la principalele evenimente laice si religioase. Principalele grupaje de stiri laice le transmitem in direct de la Romania Actualitati, zilnic la orele 7:00, 8:00, 11:00, 13:00, 18:00, 22:00. Stiri religioase preluam de pe resursecrestine.ro, ciresarii.ro, stiricrestine.ro, radio Filadelfia, evenimente crestine.ro, si in general de la toti furnizorii de stiri crestine.

 

 

EMISIUNI MUZICALE   

music_cross

 

       Muzica crestina ocupa un loc important in grila de programe a postului de radio "FLACARA RUSALIILOR". Se difuzeaza cam 10 ore de muzica din cele 24 ale unei zile. Redactorul nostru muzical se straduieste sa aleaga muzica pentru toate varstele. Nu e usor sa-i multumesti pe toti, bineinteles.

Iata cateva din emisiunile noastre muzicale:

1.MUZICA CLASICA, in fiecare zi, de la ora 11:30 - 12:00.

2.MUZICA DE LAUDA SI INCHINARE PENTRU TINERI, zilnic intre orele 15:00 - 16:00.

 

3.MUZICA DE FANFARA, de luni pana duminica, de la ora 23:00 - 23:30.

4.ORA DE GOSPEL, zilnic intre orele 6 si 7, precum si in weekend, intre orele 20:00 si 21:00.

5.MUZICA DIVERSA, in cea mai mare parte a emisiunilor muzicale(solo,duete,cvartete, grupuri, etc).

Luni, Septembrie 26, 2022

Vizitatori

Astazi7
Ieri15
Aceasta saptamana7
Aceasta luna394
Total460

Who Is Online

Guests : 32 guests online Members : No members online
Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.

http://b.artbetting.net/